+31 (0)73 – 631 43 53  

Corporate Events

Officiële opening

De realisatie van een nieuwbouw of uitbreiding van een bedrijfspand vergt altijd veel energie en inspanning. Een feestelijke opening is dan ook met recht een mijlpaal en biedt de optimale gelegenheid om uw relaties en medewerkers te betrekken bij dit speciale moment.

Lees meer...

officiele openingen

Jubileum

Een bedrijfsjubileum vieren is de perfecte manier om de relaties en medewerkers centraal te stellen en trots te zijn op de inzet van de medewerkers en op de loyaliteit van de klanten.

Lees meer...

jubileum

Open Huis / Familiedag

Een Open Huis is een unieke gelegenheid voor uw relaties, familieleden van de medewerkers of buurtbewoners om een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen.

Lees meer...

openhuis

Evenement op eigen locatie

Of het nu gaat om een relatie event, een productpresentatie, een personeelfeest, een bedrijfsjubileum, open huis/ familiedag het levert altijd veel meer impact op. Hoe kan het ook anders want de bezoekers krijgen een kijkje in het ‘hart’ van uw bedrijf en zien van dichtbij hoe het productieproces tot stand komt.

Lees meer...

ce eigenlocatie

Origineel personeelsfeest!

Er zijn mogelijk verschillende mijlpalen te noemen die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. Als u plannen heeft voor een personeelsfeest neem dan gerust contact met ons op. Samen met u ontwikkelen wij een op maat geschreven feest voor uw medewerkers en hun familieleden.

Lees meer...

personeelsfeest

Symposium / congres

Het organiseren van een bijeenkomst met een communicatie meerwaarde neemt veel tijd in beslag. Een originele bijeenkomst is een vak apart waarbij kennis op vele vlakken echt nodig is.

Lees meer...

congres