+31 (0)73 – 631 43 53  

Locaties

Elk event vraagt om een eigen locatie. TDG werkt samen met een groot aantal locaties, van groot tot klein en van landelijk tot industrieel. Aan de hand van uw wensenpakket selecteren wij voor u de meest passende locatie waarop wij een totaal concept kunnen samenstellen. In het kader van de WKR regeling is het gunstig om uw event op uw eigen locatie te organiseren, dat kan in een tentpaviljoen of in uw eigen bedrijfshal.

Eigen locatie

Veelal organiseren wij voor onze opdrachtgevers een event op de eigen bedrijfslocatie. Bij een jubileum, een opening, een productiepresentatie of open huis/familiefestival neemt het bedrijf een centrale plaats in. Voor deze gelegenheid transformeren wij de locatie tot een spraakmakende ontvangstruimte en verzorgen alle onderdelen tot in detail. Een event dat nog lang in het geheugen blijft.

Lees meer...

lo eigenlocatie

Tentpaviljoen

Met onze jarenlange ervaring adviseren wij welk paviljoen voor uw event de beste is. Er zijn eindeloze mogelijkheden van klein tot groot, van basis tot luxueus, maar u bent altijd verzekerd van de juiste keuze voor uw evenement!

Wij zorgen voor een geruisloze op- en afbouw en nemen u alle zorg uit handen!

Lees meer...

tentpaviljoen

Externe locatie

Wat voor event u ook organiseert, wij denken en vinden in samenspraak met u altijd de juiste locatie. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een goede ligging en een inspirerende omgeving.

Onder eigen regie realiseren wij de bijzondere styling en vormgeving die past bij de boodschap van uw event en uw bedrijf.

Lees meer...

lo externelocatie

Koetshuis

Een pareltje aan de Vecht in Breukelen! Op een uniek gelegen landgoed staat een voormalige koetsenberging, dat gerestaureerd werd tot het huidige Koetshuis en Orangerie met een verwarmd buitenterras.

Lees meer...

koetshuis

Theehuis

Twee voormalige bunkers hebben op het landgoed in Vreeland plaats gemaakt voor een gebouw (Theehuis) met een bijzondere futuristische architectuur. Met het ontwerp, de constructie, het panoramaraam en het buitenterras zijn de grenzen van de bouwtechniek opgezocht om hiermee het gewenste beeld op de polovelden en het omringende polderlandschap te realiseren.

Lees meer...

theehuis