+31 (0)73 – 631 43 53  

Private Events

Geef uw privé feest de zorg die het nodig heeft! Wij nemen u deze zorg graag uit handen: altijd op de achtergrond en met een geruisloze organisatie. Een privé feest is een bijzonder moment in uw leven. Hoe verschillend deze ontvangsten ook zijn, onze focus is altijd gericht op het voortdurend streven naar perfectie en het zoeken naar een uitgebalanceerd geheel waar alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd: kwaliteit van de omgeving, tafelaankleding, meubilair, keuze en de plaatsing van de gasten, traiteur, verlichting, en muzikale omlijsting.

Het zijn feesten waar TDG niets aan het toeval overlaat, maar die toch een grote spontaniteit en samenzijn uitstralen. Of het nu gaat om een intiem, informeel feestje onder vrienden of een galadiner voor driehonderd genodigden, steeds zorgen gastheer en gastvrouw en hun entourage ervoor, dat iedere gast zich perfect op zijn gemakt voelt en optimaal geniet. For all your precious moments!

Huwelijk

Eén van de mooiste dagen in uw leven….

Als professionals voor de zakelijke markt worden wij ook benaderd om privéfeesten te organiseren. Zo hebben wij sinds ons bestaan al vele mooie en bijzondere huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten mogen verzorgen, aan huis of op een externe locatie. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om van de mooiste dag in het leven ook écht de mooiste dag te maken!

Lees meer...

huwelijk

Tuinfeest

Heeft u iets te vieren? Een huwelijk, een verjaardag of zomaar een feest samen met familie en vrienden? Wij zorgen ervoor dat uw eigen tuin dé perfecte feestlocatie wordt!

Het is voor ons elke keer opnieuw een ultieme uitdaging om een bijzonder feest te creëren, dat volledig past bij uw persoonlijke wensen en uitstraling.

Lees meer...

tuinfeest