+31 (0)73 – 631 43 53  

Disclaimer / Leveringsvoorwaarden

De website met internetadres www.dorpmans.com en alle informatie die hieronder is geplaatst, is gericht op inwoners van Nederland en daarbuiten.

Deze website bevat oorspronkelijke ideeën, teksten en figuren. De intellectuele (eigendom) rechten aangaande deze website berusten bij de Toine Dorpmans Evenementen B.V. Toine Dorpmans Evenementen B.V. machtigt u niet delen van deze site voor commerciële of welke doeleinden dan ook, in de meest ruime zin van het woord, te kopiëren.

Geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Toine Dorpmans Evenementen B.V. is verboden. Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kunt u indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan de inhoud van deze site is grote zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd voor eventuele fouten in de tekst.

Toine Dorpmans Evenementen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid. Toine Dorpmans Evenementen B.V. behoudt te allen tijde het recht de inhoud van deze site om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.

Bepaalde links op deze site leiden naar hulpbronnen die door een derde partij worden onderhouden en over wie Toine Dorpmans Evenementen B.V. geen controle kan uitoefenen. Toine Dorpmans Evenementen B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid van informatie neergelegd in deze hulpbronnen. Controleer altijd de informatie over wettelijke aspecten en over privacy beleid op alle sites die u via een link bezoekt.

  • Prijzen, facturering en betaling: Alle vergoedingen zijn in euro’s, exclusief omzetbelasting, andere heffingen van overheidswege en de aan rechtenorganisaties, zoals Buma/Stemra en Sena te betalen vergoedingen, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

Wij respecteren de privacy van mensen die persoonsgegevens aan ons verstrekken. De persoonsgegevens die u verstrekt zullen we beveiligen en vertrouwelijk behandelen. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en andere privacyregels.

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen. Door het contactformulier te gebruiken, geeft u toestemming om u te benaderen voor het maken van een afspraak of om u gerichte informatie te sturen en/of telefonisch te benaderen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Als TDG Eventmarketing zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy Policy, of in algemene zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen dan kan dit via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer +31 (0) 73-6314353

Bekijk hier onze Leveringsvoorwaarden.

Contactgegevens:
TDG Eventmarketing (TDG – Toine Dorpmans Groep)
Hoge Heiligenweg 12A
5324 JS AMMERZODEN
+31 (0) 73-6314353
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-Nummer 16078498 (Toine Dorpmans Evenementen B.V.)
BTW – NL803317049BO1