+31 (0)73 – 631 43 53  
JOF_5385.jpg

Over ons

TDG bestaat uit een gepassioneerd en creatief team. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een deskundige en enthousiaste eventpartner! Wij zijn full service gericht en hechten veel waarde aan een persoonlijke en transparante werkwijze om in samenspraak met u tot een succesvol evenement te komen.

Als bedenker en producent van bijzondere events houden wij ons bezig met de totaalbeleving en vertalen uw doelstellingen naar een spraakmakend eventconcept. Onze betrokkenheid en ons enthousiasme vindt u terug in het eindresultaat. Bovendien zijn onze events altijd custom made en daardoor onderscheidend voor u als opdrachtgever.

 

1eva-en-haar-giraf-twee.jpg

Awards

Ons werk werd meermalen ‘bekroond’ met de Gouden Giraffe en de EVA (Event Award) voor het beste event van het jaar waar we uiteraard erg trots op zijn. De Gouden Giraffe Award wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die – net zoals de Giraffe – hun nek uitsteken door in een evenement een gedurfde en creatieve vertaalslag te maken van de boodschap van de opdrachtgever.

Uiteraard spelen aspecten als creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering. Boven alles telt de vraag: welke meerwaarde heeft het event voor de opdrachtgever.

Gouden Giraffe

70 jaar De Meeuw creatief en eigentijds i.o.v. De Meeuw

“Onder wolken vogels varen: horen, doen,zien en beleven” i.o.v. EIM en Research voor Beleid

“Het Theater van de Balans” i.o.v. Kappa Packaging

EVA Event Award

Your Partner for Growth i.o.v. Bayer CropScience Nederland